جامعۀ تبليغات انگليسی، يک جامعهای فردگرا است. تمرکز تبليغات معمولا بر فرد يا نهایت زن و شوهر است میكنند و كمتر موردی را میتوان يافت كه بر گروهی از افراد توجه داشته باشد. در انگلیس مانند امريكا اهميت و قدرت مرد مورد تاكيد است. بسياری از آگهیها اين پیامی که دارند خرید اين كالا را، نسبت به ديگران متمايز و برجستهترتان میکند. «هر چه دوست داری بكن» يا «به وجود خودت اهميت بده» مفاهیم اکثر آثار تبلیغاتی این کشور است. جوانان محور و هدف بسياری از آگهیها هستند. اين امر نشان دهنده فرهنگ فاصله بين دو نسل است که جوانان را دارای نيرويی برابر و حتی بيشتر از بزرگسالان میداند. در اين فرهنگ، يک دختر جوان به مادرش ياد میدهد كه كدام ماده شوينده بهتر از ديگری است و جوانان مستقل هستند.
بريتانيا تنها كشور اروپايی است كه در تبليغات آن فاصله طبقاتی مشخص است. بعضی از آگهیهای تبليغاتی تنها برای طبقات ضعيف يا كم درآمد است و كالاهايی كه سخت فروش باشند، برای این قشر تبليغ نمیشود. در بعضی از اين آگهیها، کاملا مستقیم به مخاطب گفته میشود كه این كالا گران است چون اين كالا حاوی بالاترين مشخصات فنی و استانداردها است. اين آگهیها که معمولا زيبايی و جاذبههای ظاهری ندارند برای عموم منتشر نمیشوند بلكه به طور مستقيم برای ثروتمندان ارسال میشوند و يا در رسانههای ويژه آنها پخش میشود.
بهترين عامل تقسيم بازار و ايجاد كننده ذهنيت و شهرت برای بسياری ازكالاها، قدرت خريد بالای طبقه ثروتمند انگليس است. ثروتمندان انگلیس به عنوان گروه مرجع، اثر انكارناپذيری بر رفتار مصرفكنندگان معمولی دارند؛ مصرف كنندگانی كه مترقی هستند و برای اثبات اولويت و اهميت وجودشان کوشش میکنند، و این موضوع محرک و انگيزه خوبی برای خريد است. بر ارتباطات مستقيم استوار است و در آن از عوامل انگيزشی و ايجاد ذهنيت، بسيار استفاده میشود. جاذبههای شخصی و تاكيد بر موفقيتهای فردی در اين تبليغات عموميت دارد. رويكرد مستقيم و بیواسطه به سوی مصرفكننده و استفاده از روش مقايسه بين كالاها و خدمات از خصوصيات تبليغات انگليسی است. مردان بر زنان اثر گذارند. شوخ طبعی، بذله گويی و استفاده از اشعار فكاهی نيز به دو دليل رايج است؛ اول به منظور ارسال پيامهای مهم برای مخاطبانی كه اساسا با قدرت و نيروهای حاكم بر جامعه مخالفند و دوم برای آن دسته از مخاطبانی كه معمولا برای رهايی از مشكلات و فشارهای جامعه، كمتر احساسات خود را نشان میدهند.
كار تبلیغات برای مجری تبليغاتی سخت است و برای اثرگذاری بر احساسات و روان خشک و بی روح انگليسی استفاده از شعر و بذلهگويی و استعارات فكاهی بسيار ضروری و مهم است چون خونسردی سنتی انگليسی و بی تفاوتی ظاهری آنان باعث می شود کمتر تاثیرپذیر باشند.
تبليغات انگليسی مجموعه ای از تاكيد، استشهاد، استفاده از افراد مرجع، معرفی كنندهها و توجيهكنندهها است و عموما پيامها در آن مثبت است؛ «ما پيشنهاد میكنيم»، «ما میخواهيم»، «شما میخواهيد». معرفی كنندهها و توصيهكننده معمولا افرادی هستند كه جامعه با آنان آشنایی دارد. تمركز اصلی هر پيام بر اين است كه كالای مورد نظر چه فايدهای برای مصرف كننده دارد و اين كه كالا چگونه كار میكند، كمتر مورد توجه است.
امريكايیها و انگليسیها در بسياری از موارد فرهنگی با يكديگر اشتراك دارند. اما تبليغاتشان متفاوت است. انگليسیها، زيركانهتر، ماهرانهتر و دقيقتر تبلیغ میکنند. مفاهيم صريح و بی پرده گفته میشوند. گاهی هم با طعنه، شوخی، بازی با الفاظ، معما و جناسهای لفظی بيان میشوند. در بعضی از فيلمهای تبليغاتی تلويزيونی انگليسی نيز حروف و كلمات به گونهای نوشته میشوند كه زندگی واقعی را به تمسخر میگیرند.